De Kantine

De B*kantine

De Brandweer Kazerne

Tot midden jaren ’90 was reden de brandweerwagens nog dagelijks in en uit. Daarna is het gebouw een tijdje gekraakt geweest en vervolgens kwamen er ateliers in.

Sinds 2015 heeft het de functie van horeca gekregen, met op de bovenverdieping plek voor kantoren en in de kelder werkplekken en ateliers. Wil je meer weten over de bedrijven & ateliers die gehuisvest zijn in de brandweer? Kijk dan op de officiele website

FlexB*

Rustige flexwerkplekken in de “Kantine bibliotheek”

Overdag zijn studenten, creatievelingen en flexwerkers van harte welkom om bij ons te komen werken of studeren. Je kunt je laptop inpluggen en er is wifi. Ook voor zakelijke afspraken ben je welkom bij ons.

De Kantine-Ruil-Bibliotheek

Neem een boek mee en ruil ‘m om voor eentje die je nog niet gelezen hebt!

B*movieNight

Iedere dinsdagavond om 20.30. Entree 2,- + zoutjes!

There are no upcoming events at this time.
Volg de B*movieNights op Facebook

B* Ping-Pong

Iedere woensdagavond, vanaf 20.00, staan er 3 Ping Pong tafels waar je om heen kunt rennen, of een ander kunt uitdagen. Vaak draaien dj’s plaatjes of worden er muziekfilms bij vertoond. Gratis toegankelijk. Begin je fanatiek te worden? Kom een keertje langs.

Ook voor de kleintjes

Een kinderhoekje, spelletjes en veel ruimte om ‘rond te rennen’..! Indien je nog leuke oude spelletjes ergens hebt liggen zijn deze van harte welkom in de speelgoedkast.