Skip to content
De brandweer kantine

De brandweer kantine

Ontbijt, lunch & diner

  • To Go
  • Kantine
  • Bar
  • Keuken
    • Ontbijt & Lunch
    • Diner
    • Hapjes
  • Agenda
  • Reserveren
  • Centrale
  • Nederlands
  • English

Ontbijt

9 minuten-vrijeuitloop-eitje (koud)
1,-

Bananabread met roomboter
4,50

Mueslikoek van speltmeel met haver, noten en zaden
3,50

Bio yoghurt (of vegan amandelyoghurt + 1,-) met gepocheerde kweeperen, kaneel-honing siroop en pecannoten
6,50

Pancakes met golden syrup en roomboter
6,10

Bio yoghurt (of vegan amandelyoghurt + 1,-) met huisgemaakte granola, gepofte rijst in witte chocolade, amandelen, kokos vlokken en blauwe bessen
6,50

Overnight oats’ met banaan, walnoot en ahornsiroop
6,50

Croissantje met.. Livarham of kaas
4,00

Croissantje met frambozenjam of chocopasta (bio)
3,70

Croissantje zonder
2,80

Spiegeleitje of omelet met of zonder spek (Livar) & brood
6,80 / 8,50

Strammer Max (uitsmijter op z’n duits) ’n spiegelei, ham, kaas, augurk, tomaat & ui
11,50

Ontbijtjes (tot 13.00uur)

Oude Reypenaer en achterham (Livar), frambozenjam, zacht gekookt eitje, croissant, zuurdesembrood en yoghurt met pecannoten en ahornsiroop
16,50

Gerookte zalm, avocado, cream cheese, citroentje en zacht gekookt eitje met getoast briochebrood en een croissantje
16,50

Voor klein ... (en groot)

Tosti Livarham & kaas
5,50

Tosti kaas met tomatenketchup
4,50

Wentelteefjes van suikerbrood met kaneel
5,80

Getoast brioche brood met creamcheese, blauwe bessen en gesuikerde amandelen
6,00

Boterham met pindakaas/ chocopasta (bio) /frambozenjam
4,50

Boterhammen

Oude Reypenaer met tomaten-tijmmarmelade en rucola
9,10

Geroosterde bloemkool gekruid met vadouvan, savora”mayo” en gerookte amandelen (vegan)
8,60

Haring-rodebietjes salade met cornichons en walnoot
9,30

Spinazie en feta ( uit de oven ) met sesamzaadjes, koriander en tahin (kan ook: vegan)
9,10

Eendenborst filet met ’n knolselderij-citrus salade, granaatappel stroop en pistachenootjes
9,50

Cashewkaas met avocado, gedroogde tomaat, rucola en ’n citroentje (vegan)
8,90

Filet americain met geroosterde chioggiabiet, gefrituurde kappertjes en saliemayo
9,40

Platbrood

Lamscurry met erwtjes en ‘n lepeltje yoghurt
12,50

Falafel met gepekelde groentjes, feta en Andalousesaus (kan ook: vegan)
11,50

Halloumi met ingemaakte komkommer, geroosterde bloemkool en ajvar
11,80

Warme gerechtjes en maaltijd salades

Bloedworst met gepocheerde kweepeer, honing-appelstroop, gerookte amandelen en zuurdesembrood
15,50

Savooiekool pasteitjes met seitan en sesam en een kleine salade met een tahin- dressing
10,50

Salade met eendenborstfilet, rode bietjes, radicchio, blauwe bessen en pecan- noten
15,50

Salade met koolrabi, bundelzwam, gedroogde tomaten, pompoenpitjes en salie “mayo” (vegan)
13,50

Soep

Iedere dag keuze uit twee huisgemaakte soepen waarvan eentje vegetarisch. Geserveerd met zuurdesem Oberlanderbrood
6,90/ 6,30

Zoet

Cheesecake
3,80

Bananabread met roomboter
4,50

Carrotcake met pompoenpitjes en pecannoten (vegan)
3,80

Mueslikoek van speltmeel met haver, noten en zaden
3,50

Vlaai van bakkerij Hermans
4,00

Berichtnavigatie

Previous: Getoast brioche brood met creamcheese, blauwe bessen en gesuikerde amandelen
Next: Tosti kaas met tomatenketchup

B*kantine

Capucijnenstraat 21
6211 RN Maastricht
Klik hier voor de google map

Tel: +31(0)43 852 2229
Mail: brandweerkantine@gmail.com

Openingstijden

maandag
10.00 tot 18.00
dinsdag t/m zondag
10.00 tot sluit
(keuken sluit om 22.30)

B* Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte omtrent onze activiteiten, schrijf je in voor onze B*kantine nieuwsbrief
Wees gerust, je kunt je altijd afmelden voor onze nieuwsbrief en je gegevens worden uiteraard alléén gebruikt voor deze nieuwsbrief.

Facebook & Instagram

Blijf op de hoogte over onze activiteiten.
Volg ons op Facebook en Instagram

© 2019 De Brandweer Kantine. Alle rechten voorbehouden. Illustraties Raph Beumers. Website re-constructed by iam.lostinbits.com /