Skip to content
De brandweer kantine

De brandweer kantine

Ontbijt, lunch & diner

  • Zondag-avond-hapjes
  • Kantine
  • Keuken
    • Lunch
    • Dinner
    • Hapjes
  • Bar
  • Reserveren
  • Vacatures
  • Centrale
  • Nederlands
  • English

Ontbijt

9 minuten-vrijeuitloopeitje (koud)
1,25

Bananenbrood met roomboter
5,50

Bio yoghurt ( of sojayoghurt + 1,- ) met huisgemaakte granola, aalbesjes en mango coulis
8,-

Koude rijstepap met in citrussiroop gewelde gele rozijnen en gesuikerde amandelen
8,50

Bio yoghurt ( of sojayoghurt + 1,- ) met banaan en choco crunch van pure chocolade, gepofte rijst, pitten en zaden
8,00

Croissantje zonder
2,70

Croissantje met.. Livarham of kaas
4,50

Croissantje met aardbeienjam of chocopasta (bio)
4,00

Bretzel met of zonder roomboter
3,00/ 3,50

Pancakes met aalbessen, witte basterdsuiker en citroen
7,50

Spiegeleitje op brood, zonder of met spek
7,50 / 9,50

Omelet op brood, zonder of met spek
7,50 / 9,50

Strammer Max (uitsmijter op z’n duits) ’n spiegelei, ham, kaas, augurk, tomaat & ui
12,50

Ontbijtjes incl. vers sinaasappelsap en koffie of thee ( tot 13:00 uur )

Gatenkaas en achterham (Livar), aardbeienjam, ’n zacht gekookt eitje, croissantje, zuurdesembrood en yoghurt met noten en honing
18,50

Gerookte zalm, avocado, crème fraîche, citroentje, ’n zacht gekookt eitje met getoast wit zuurdesembrood en een bretzel
18,50

Voor de kleine ( trek )

Tosti Livarham & kaas met tomatenketchup
6,50

Tosti kaas met tomatenketchup
5,50

Wentelteefjes van suikerbrood met kaneel
7,00

Knäckebröd met gatenkaas en rettich
5,50

Boterham met pindakaas / chocopasta (bio) / aardbeienjam (bio)
4,50

Belegde bruine broodjes met.....

Gebakken kip met krokant spek (Livar), parmezaan, ansjovis-mayo en suikersla
11,50

Manchego met een vinaigrette van dragon, knoflook en sjalotjes en sla
10,80

Koningsoesterzwam met gegrilde courgette, humus en Kalamata kruim (vegan)
10,70

Tonijn met kimchi, gekookt eitje en mayo
10,90

roggebrood met….

Komijnekaas met wittekool-wortelsalade
10,80

Cashew crème met rettich, gepekelde beukenzwammen en mosterdblad (vegan)
10,70

Rosbief met ingelegde bietjes en marjoraanmayo
11,50

Rillettes van gerookte forel met linzen en gekonfijte citroen
10,90

Simmit (Turkse “bagel” met sesamzaadjes) met...

Halloumi met geroosterde zoete aardappel, baba ganoush, mosterdblad en za’atar
13,80

Falafel met rettich, komkommer, dille-yoghurtsaus en feta
13,70

Gebakken chorizo worstje met zoet-zure paprikasalade, honing en pijnboompitjes
13,80

Scrambled tofu met spinazie, kimchi, tomaat en zwarte sesamzaadjes (vegan)
13,40

Maaltijd salades

Venkel met linzen, gele rozijntjes, Kalamata kruim, bladgroenten en cashewcrème (vegan)
15,50

Geroosterde zoete aardappel met suikersla, mais, feta en chimichurri
15,50

Avocado met tonijn, haricots verts en ’n tomaten-kappertjes sausje
16,50

Soep

Iedere dag keuze uit twee huisgemaakte soepen waarvan eentje vegetarisch. Geserveerd met zuurdesem Oberlanderbrood
7,50/ 8,00

Huisgemaakt zoet

Mueslikoek van spelt-bloem, havermout, noten en zaden
3,80

Kruimelkoek met bosvruchten (vegan)
4,30

Bananenbrood met roomboter
5,50

Vlaai van bakkerij Hermans
4,50

Berichtnavigatie

Previous: Plaatkoek met kruimels en bosvruchten (V*)
Next: Koningsoesterzwam met gegrilde courgette, humus en Kalamata kruim (vegan)

B*kantine

Capucijnenstraat 21
6211 RN Maastricht
Klik hier voor de google map

Tel: +31(0)43 852 2229
Mail: brandweerkantine@gmail.com

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot sluit
Keuken sluit om 22.30
Op zondagavond serveren we (tijdelijk) geen diner, enkel hapjes
B* Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte omtrent onze activiteiten, schrijf je in voor onze B*kantine nieuwsbrief
Wees gerust, je kunt je altijd afmelden voor onze nieuwsbrief en je gegevens worden uiteraard alléén gebruikt voor deze nieuwsbrief.

Facebook & Instagram

Blijf op de hoogte over onze activiteiten.
Volg ons op Facebook en Instagram

© 2019 De Brandweer Kantine. Alle rechten voorbehouden. Illustraties Raph Beumers. Website re-constructed by iam.lostinbits.com /